Amara Dolce Vita

Her sene yazın bir haftalık tatil köyü molası verme alışkanlığımıza geçen sene ara vermiştik. Bu sene kaldığımız yerden devam edelim diyerek Kemer'de bulunan Amara Dolce Vita adlı tatil köyünü seçtik. Bu tatili ayarladığımızda Şubat ayının sonuydu ve günler geçmek bilmedi diyebilirim! Ve nihayet yaz geldi, Haziran bitti ve attık kendimizi o çok özlediğimiz Kemer sularına.
Tesisin genel olarak güzel bir tesis olduğunu söyleyebilirim. 163.000 m2’lik bir alana yayılan tesis Tekirova’nın en uç noktasında bulunuyor. Yaklaşık bir kilometrelik plajıyla, içinde bulunan pek çok restoran, bar ve havuzuyla, aktiviteleriyle ve SPA merkeziyle tam kapsamlı bir tatil köyü. Tesisin ve denizin genel görünümünü aşağıdaki resimlerde ve web sayfalarında görebilirsiniz.















Bir sonraki yazıda tesisle ilgili genel değerlendirmemi yapacağım. Pek çok hoşluğu olan bu tatil köyüne nedense tuhaf bir şekilde içim ısınamadı! Memnun kalmadığım noktalar çok ufak ve önemsiz detaylar ve belki de çok fazla beklentiyle gittiğim için öyle hissettim, ama ne yapsa kendini beğendiremedi bana kerata! :) Neyse, sonraki yazımı okuduktan sonra kılkuyrukluk yapıp yapmadığıma karar verirsiniz artık... (Zira artık bildiğiniz üzere böyle bir yanım da vardır benim!) Ama ne olursa olsun Kemer'in denizinin bir numaralı hayranı olan bendeniz için yalnızca bu muhteşem denizi için bile önerebileceğim bir tesis olduğunu söylemeliyim.














Haksız mıyım, ne dersiniz?

3 yorum:

mutfakfaresi dedi ki...

Merhaba İmge,

Merakla bekliyorum!

Sevgiler,
Özlem.

Unknown dedi ki...

Hoşdöndün :) Tekirova'nın denizini ben de çok beğenmiştim, burayı da geçerken görmüştüm. Ben de Queen's Park Resort'ta kalmıştım ve çok beğenmiştim, neyse tatilin iyisi kötüsü olmaz derlermiş:)

Imge dedi ki...

Özlemcim,

En kısa zamanda yazmayı umuyorum..

Ata,

Hoş bulduk..:) Biz denize doymadık yaa.. Eylül'de bir daha gitsek oralara diyoruz. Queen's Park aklımda olsun bakalım..

Sen de Barselona yazı dizisine başlıyorsun galiba.. Merakla bekliyorum..:)

Sevgiler..