Ben Hazırım! :)

Zelfist'ten hem 30 SPF güneş korumalı hem sıkılaştırıcı krem kazandım dostlar! Mini minnacık bir hediye ama ben hediye almayı da vermeyi de çok seven ve hediyenin boyutunun değil işlevinin önemine inanan biri olarak kendisine bayıldım. :) Bu web yarışmasını ve Zelfist'i merak edenler buraya. Stil ipuçları, şehirden ve dünyadan haberler, modada yeni trendler ve daha birçok konuda bilgi alabileceğiniz keyifli bir sayfa Zelfist. Bence takip etmelisiniz. 



Eee, yüz nemlendiricim gelmiş, sol elimin minicik bir tırnak dibi enfeksiyonunun orta parmağımın en üst boğumunu diğerinin iki katına çıkarması sonucunda kullanmaya başladığım antibiyotikli krem ve ağızdan alınan antibiyotiğim hazır(!), demir haplarım, gözyaşı damlalarım, tırnak besleyici kremlerim, nasır önleyicim, burun spreyim vs derken  bir de baktım ki her şeyden önce ilaç torbasını hazırlayan tonton bir teyzeye dönüşmüşüm. Zaten başucumun görüntüsü uzun zamandır rahatsız ediyordu beni. Bu ne yahu? Gece yatmadan bir bardak da su alıyorum yanıma, tam İso'ya malzeme oluyorum artık. "İmge Nineee, dişlerini çıkarmayı unutma yatarken!"  :)


Neyse.. Nerede kalmıştık? Nemlendiricim ve ilaç torbam hazır demiştim değil mi? Pedikürlü ayaklarım ve sol el orta parmağımın attığı son dakika golü ile manikürsüz ellerim de hazırlar. Tamam o zaman, artık geriye üç beş rahat kıyafet ve sandaleti bavula atmak kalıyor. Bu kez giyilecek her türlü şeyi minimumda tutmayı planlıyorum. Çünkü akşama kadar aşağıdakilerle idare edebileceğim bir yere gidiyorum. 

  
Önümüzdeki haftanın olmazsa olmazı güneş kremleri, kitaplarım ve kırmızı kaplı not defterim, parmak arası terliklerim, kocaman hasır şapkam ve bikinilerim olacak. An itibariyle İmge Nine ruh halinden hemen çıkıyor ve plajlarda fırtınalar estirmeye hazır Brezilyalı top model havalarına giriyorum.:)

Biliyorum bensizlik zor olacak ama özleminiz dayanılmaz bir hal alırsa bloga olmasa da Twitter ve Instagram'a uğramayı düşündüğümü bilin isterim. Ama siz yine de İmgeleme'ye iyi bakın, arada bir uğrayın, ihmal etmeyin onu, eski sayfalarında dolaşın, "vay be ne günlerdi" diyerek nostalji yapın, falan filan. Dönünce kaldığımız yerden devam ederiz. 

İyi hafa sonları...





5 yorum:

Zamandan Sızan dedi ki...

iyi tatiller sevgili İmge..Yollarımız kesişir mi? ah keşke!

Imge dedi ki...

Kıymetcim,

Kaş'a yolun düşerse ara mutlaka, İso'yla birlikte seni misafir edelim bir akşam.. Çok isteriz, hatta bayılırız..:)
Sevgiler..

İki Kum Tanesi dedi ki...

İyi tatiller sevgili İmge :)Ben blogu dolaşayım biraz söylediğin üzere :)

Özge'nin Oltası dedi ki...

iyi tatiller, dönüşünü bekliyor olucaz buralarda :)

Imge dedi ki...

Füsun ve Özge,

Çok teşekkürler.. İşte döndüm bile! :)