Bu Yazarla Tanıştınız Mı?

Pazartesi günü çok güzel bir hediye aldım. Alışveriş dönüşü kapımın önünde beni bekleyen bir koli ve içinde dört adet gıcır kitap! Bir yazar, çizer ve şair olan ve kendisine dönem dönem çeviri desteği verdiğim arkadaşım Aşkın Güngör'ün yayınlanan son kitapları kapımda beni bekliyordu. Hem de yazarının imzasıyla birlikte..:)

Kitap okumaya bayılan biri olarak imzalanmış halde kapıma kadar gelen bu hediyeye elbette çok çok bayıldığımı tahmin etmişsinizdir. Hatta uzun bir öykü kıvamında olan Olağanüstü Mucizeler romanını bitirdim bile... Şimdi de Geceyle Gelen adlı kitabındaki öyküleri okuyorum. Bazıları bana göre fazla fantastik (:)) olsa da (bilimkurgu ve fantastik edebiyat ile aram yoktur pek..) aralarında çok hoşuma gidenleri de çıkmıyor değil. En kısa zamanda İnkılap Yayınları'ndan çıkan Mesih'in Klonu'nu da okuyacağım, ama bilimkurgu roman olan Gohor konusunda kendime güvenemiyorum pek! Bitirme sözü vermiyorum, ama okumayı deneyeceğim ilk bilimkurgu roman olacağını söyleyebilirim..:) Eee, ne demişler: "yazının var olduğu bir dünyada her şey mümkündür." Hatta kimbilir, belki o kadar severim ki bu bilimkurgu jargonunu Aşkın Güngör'ün romanlarını İngilizceye çevirmeye falan kalkarım!! :) Bu arada daha eskilerden Aykolik ve Sevgili Salak da kendisinin sevdiğim romanlarındandır.

Aşkın Güngör ve eserleri ile ilgili detaylı bilgiye yazarın web sitesinden ulaşabilirsiniz. (Sitenin İngilizcesi de benim eserimdir bu arada, "site hakkında" bölümüne tıklayarak benim adımı da görebilirsiniz. Göreceksiniz de ne olacak gerçi? Şurada Aşkın Güngör tanıtımı yapayım ve teşekkür edeyim derken bile kendimi araya sıkıştırdığıma inanamıyorum!! Siz kınamadan ben kendimi kınıyorum! :))





















Yazarın (muhteşem kolaj çalışmamda gördüğünüz :)) kitaplarını İdefix'ten de alabilirsiniz. (Sevgili SalakIdefix'te bulamadığım için ona ayrı link verdim)

Eline sağlık Aşkın Güngör! "Aşkla ve Yazıyla" dolu uzun yıllar boyunca bizlerle birlikte olman dileğiyle!

5 yorum:

Aşkın Güngör dedi ki...

Binlerce teşekkür sayın çevirmenim:)

Imge dedi ki...

Aaaaa.. Burada mıydınız Aşkın Bey? Hoşgeldiniz, şeref verdiniz efendim... :)

Aşkın Güngör dedi ki...

Mesih'in Klonu'nu 26 TL'den satışa çıkarıp okura ulaşmasına ciddi sekte vuran yayınevim elinde kalan Mesih'in Klonu kitaplarını 4 TL etiketle satışa sunmuş, okumayan dostlara "birileri" duyurur belki bu haberi, hani şu "yazmakta olduğu Mesih'in Klonu değerlendirmesi"nin bir yerlerinde :)

Böyle de taşı gediğime koyarım arkadaş :)

Imge dedi ki...

Ya valla taşı tam da gediğine koydun ve çok haklısın!! :(

Çok keyifle okumaya başlamıştım kitabını.. Ama malesef anneannemi kaybettiğim ara Ankara'ya gidip geldiğim o bunalımlı dönemle birlikte yaklaşık 10 gün ara verdim.. Sonra da bir kez koptuktan sonra adam gibi devam edemedim (ki bu benim karakteristik özelliğimdir). Yani güzel kitabınız güme gitti sayın yazar..:( O yüzden bir türlü eleştirisini de yazamadım.. Yoksa sana garezim olduğundan falan değil.. Hatta sayende hayatımın ilk bilimkurgusu olan Gohor Kıyametten Sonra'yı bile okumuştum biliyorsun.. Barıştık mı? :)

Aşkın Güngör dedi ki...

Size küsmek mümkün mü :)