Bloggerlar City's Mahalle'de Toplandık

Perşembe akşamı #bloggerlarcitysmahallede etkinliğine davetliydim. Saat 19.00 ile 21.00 arası City's Mahalle'de turlarken tattığımız lezzetleri sizlerle paylaşacağım şimdi. Bikini sezonunun göbeğinde yaptığımız bu çılgınlığa inanamayacaksınız! 

Önce herkesin toplanmasını bekledik. City's Mahalle'yi hafta arası akşamları hafta sonuna nazaran daha çok tavsiye edebilirim. Ben daha önce hep hafta sonu kalabalığında gitmişim, o yüzden bu nispeten sakin ve uğultusuz hali daha hoşuma gitti.  


İlk durak Sosa! O nefis bulgurlu, mercimekli, erik ekşili, kuru incirli, enginarlı yani kısacası sağlık küpü salatalarından tattık ilk olarak. Ardından ızgara tavuklardan birer parça.  


Sırada Mahalle Şarküterisi Namlı var. Namlı'nın her şubesinin anlatılmaz yaşanır olduğunu hepimiz biliyoruz değil mi? Burada da bir sürü meze ve şarküteri çeşidi tadımlık kaplarında bizleri bekliyordu.


Sonra sırayı karıştırıyor olabilirim ama Mano Burger'de hamburger, Rigatoni'de pizza, Wagamama'da aşağıda gördüğünüz atıştırmalık tabak ve Kaşıbeyaz'da ise mini lahmacun&peynirli pide molaları vererek yolumuza devam ettik.


Sırada gecenin benim için favorisi olan Günaydın var. Önce köfte ve hellimli & biberli sucuklardan birer parça tadıyoruz. Sonra şef Gürkan Topçu'nun şovunu izliyoruz hep birlikte. Berna'nın çektiği videodan o harika etin hazırlanışını görebilirsiniz. Köfte ve sucuğun tadını pul biberli fırınlanmış ananas dilimleriyle yok ettikten sonra bu eti tatmamızı öneriyor şef. Biz de bilene kulak veriyoruz elbet.:) Tek kelimeyle nefis! 


Yukarıda sağ üst köşede gördüğünüz balıklar da Balıkev'den seçmeler. Dil kızartma, balık kroket, kalamar ızgara gibi seçenekler var tepside ama artık bizde deneyecek hal kalmamış olabilir.

Tüm bu lezzet duraklarını gezerken arada Assouline'de durup birbirinden ilginç kitaplara bakmayı da ihmal etmiyoruz. Bir şey yiyip içmediğimiz tek mola da burası oluyor o gece! Ama orada bile gözüme bir çikolata kitabı takılıyor. :) Yol üstünde Godiva'nın çilekli smoothiesinin tadına da bakıyoruz. Bu sıcak yaz günlerinde harika bir içecek alternatifi olabilir. Tadı, kıvamı, hafifliği çok başarılı, aklınızda olsun. Kapanış Vida Birreria'da half pint Guinness'le (karşımda kim oturuyor tanıdınız mı? Ata'yla şerefe tokuşturduk Guinness'lerimizi! :) ) ve yanına Malatya Pazarı'ndan gelen çerez ve kuru meyvelerle yapılıyor. Çok pardon, az kalsın unutuyordum, üstüne Cremeria Milano'dan gelen dondurmalarla kapanış yapıyoruz. 

Zaten artık kapatmasak #bloggerlarmidefesadındanhastanede olmak üzereyiz! :)


Yediğimiz içtiğimiz her şey ve City's Mahalle'nin ortamı her zamanki gibi çok güzeldi. Ama en güzeli bir kısmıyla yine bloglar aracılığıyla tanışıp artık arkadaş olduğumuz bloggerlarla birlikte keyifli zaman geçirmekti. Kapanışı da organizatör İrem'den, nam-ı diğer Kuyruksuz Uçurtma'dan kaçırdığım bir fotoğrafla yapayım. İşte gecenin sonu. Artık kotlarımız sıkıyor olsa da yüzümüz hâlâ gülüyor.:)


City’s Mahalle’ye ve organizasyonda emeği geçen herkese bu keyifli akşam için bir kez de buradan teşekkür ediyorum. En çok da  bu sinir bozucu dönemde gerçekten terapi gibi bir mola vermemizi sağladıkları için. City's Mahalle'ye sosyal medyada aşağıdaki hesaplardan ulaşabilirsiniz:
İyi haftalar!

7 yorum:

Unknown dedi ki...

"Guiness'imi içiyorum gözlerim kapalı"

Imge dedi ki...

Eveet! İşte o meşhur resim, Ata..:))

İrem Özer dedi ki...

İmge ne güzel olmuş yazın. Ata senin de fotoğrafın şahane:)

Imge dedi ki...

Çok keyifli bir akşamdı, ondandır İremcim..;) Sevgiler.

İki Kum Tanesi dedi ki...

Cenette yaşadığımızı bir kez daha idrak ettim yediklerinizle ve fotolarla. Hepsini nasıl yediniz, maşallah :) Güzel bir gün olduğu fotodaki huzur dolu yüzlerden belli. Hepinize sevgiler. :)

Oglak Kizlari dedi ki...

aaaaa kaçırmışım.

Kolay gele.

Tüh diyen anne

Imge dedi ki...

Füsun T.,

Valla yaptık bir çılgınlık ve sanıyorum ki hiçbirimiz bundan pişman değiliz! :) Sevgiler..

Oğlak Kızları,

Bir dahaki sefere diyelim.:)
Sevgiler.